Gezichtsbehandelingen
In de salon hebben we een keuze uit ontspannende en huidverbeterende behandelingen: 

Faroche treatment
– Reinigen van de huid
– Stomen
– Verwijderen van de dode huidcellen
– Verwijderen van huid oneffenheden
– Epileren van wenkbrauwen
– Masker aangepast op de behoefte van de huid
– Ontspannende massage van nek, hals en gelaat
– Afsluitende dagverzorging
– Product advies
€50,00

Mini Facial 
– Reinigen van de huid
– Verwijderen van dode huidcellen
– Verwijderen van huid oneffenheden
– Reinigend masker
– Masker aangepast op de behoefte van de huid
– Afsluitende dagverzorging
– Product advies
€42,50 

Acne facial

Een diepte reiniging voor een onzuivere huid.

Je huid word gereinigd, gescrubt, mee-eters worden verwijdert met daarna een reinigend masker.
€39,50


Extra bij een facial

Wenkbrauwen verven          €5,00

Wimpers verven                     €5,00

Beide verven                           €7,50

Harsen kin/kaaklijn              €8,50


Oxigen treatment

De vitale functies van de cellen nemen in kwaliteit af naarmate men ouder wordt. De huid verliest zijn glans en oogt grauwer door een verslechterde doorbloeding. Activeer je celmetabolisme met deze exclusieve zuurstofbehandeling! Deze behandeling verbetert de microcirculatie en de doorbloeding van de huid en voorziet de cellen van zuurstof. De huid krijgt weer een mooie kleur en heeft weer een gezonde glans.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en voor jong en oud. Voor iedereen die een oppepper wilt, de huid wilt opfrissen of voor een feestje. Deze behandeling is ook zeer geschikt na een periode van stress of ziekte. Duur van de behandeling is 60 minuten.

Resultaat

  • de huid krijgt meer glans
  • een betere doorbloeding
  • de huid is opgefrist
  • de huid heeft meer energie

€55,00
(inclusief harsen wenkbrauwen en bovenlip)


Huidverbeterende Kaviaar behandeling: 
Caviar Derma Concept gelaatsbehandeling 
Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden. Tevens zorgen ze voor een intensieve versterking van de huidbarrière. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.
Door de kaviaarextracten verandert de huid zienderogen. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. De kaviaar en bio-peptiden werken sterk liftend waardoor rimpels vervagen. Ze geven de huid een aanzienlijk hoog vochtgehalte. 
– Reinigen van de huid
– Verwijderen van dode huidcellen
– Verwijderen van huid oneffenheden
– Epileren van wenkbrauwen
– Inkloppen serum
– Ontspannende massage van nek, hals en gelaat
– Kaviaar vliesmasker
– Inkloppen 2e serum
– Afsluitende dagverzorging
– Product advies
€55,00

Vitamine C behandeling 
Geschikt voor de vermoeide huid die niet meer in staat is zichzelf te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Deze is ook geschikt voor de huid met een slechte doorbloeding, rijpere huid en de huid met een doffe/vale teint (rokershuid). Actieve ingrediënt: Sodium ascorbyl phospohate (vitamine C). Meest stabiele vorm van vitamine C die pas zijn werking zal doen op het moment dat het wordt opgenomen door de huid. Vitamine C helpt collageenvorming te stimuleren en zorgt verder voor een vitaliserende werking.
€55,00


Huidverbeterende Microdermabrasie 
Diamant dermabrasie is een mechanische diepte peeling! Wij werken uitsluitend met diamanten, daarmee kunnen we meer huidtypen op een veiligere en pijnloze manier behandelen. Door middel van Microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd, waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. Voor behandeling van:

– Acné en onzuiverheden
– Rimpels en fijne lijntjes
– Pigmentatie
– Grove poriën
– Rokershuid
– Verkleuring van de huid
– Zon beschadigde huid
– Vermoeide grauw uitziende huid
– Droge huid
– Vette huid
– Acné littekens
€60,00 

Resultaten: Verfijnt de huidstructuur, gladdere en zachtere huid, vermindert pigmentvlekjes, egaliseert de huidskleur, verzacht rimpeltjes en lijntjes, verbetert de bloedcirculatie, verfrist verbetert en verjongt de huid, opname vermogen van de huid is verbeterd.

Wat is microdermabrasie?
Diamant Microdermabrasie verwijdert de dode huidcellen waardoor de celdeling van uw huid versnelt wordt, uw huid ziet er direct een stuk gladder en egaler uit.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voor een optimaal resultaat is een kuur van behandelingen die wekelijks plaatsvinden aan te bevelen. Een kuur bestaat meestal uit 3 of 5 behandelingen. Omdat dit geheel afhankelijk is van de huidconditie wordt tijdens een intake/behandeling geadviseerd wat het beste past.

Hoe ziet de huid eruit direct na de behandeling?
De huid ziet er goed doorbloed en egaal uit en men kan vrijwel meteen de dagelijkse activiteiten hervatten en heeft geen last van vervelling, waardoor er geen downtime nodig is.

Wat na een microdermabrasie behandeling?
De huid is nu heel goed in staat om voedingsstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages voeding te gebruiken. Hierover geven wij advies tijdens de behandeling en intake gesprek. Omdat de huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcrème met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling?
Vermijd zonnen of zonnebanken 7 dagen na de behandeling. Daarnaast is het beter om de eerste drie dagen niet te gaan zwemmen in chloorwater of in de sauna te gaan.


Huidverbeterende Glycopeel (Fruitzuur peeling)
Een peeling heeft als doel om de dode huidcellen te verwijderen. De glycopeelbehandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid.
Speciaal voor mensen die last hebben van:
– Rimpels
– Grove structuur (ook acne littekens)
– Pigmentvlekken
– Zonbeschadigde huid
– Elasticiteit afname
– Vale (rokers) huid

Vaak al na één behandeling zijn er opzienbarende resultaten!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voor een optimaal resultaat is een kuur van behandelingen aan te bevelen. Een kuur bestaat meestal uit 3 of 5 behandelingen. Omdat dit geheel afhankelijk is van de huidconditie wordt tijdens een behandeling geadviseerd wat het beste past.

Glycopeel 50% Fruitzuur behandeling
– Reinigen
– Peelen
– Onzuiverheden verwijderen 
– Glycozuur 50%
– Acid nutrilizer de werking van glycolzuur wordt gestopt
– Hyposence calming serum
– Hydraterend Gel masker
– Special Care Skin Recovering serum om het herstel van de huid te bevorderen
– Sun Block SPF 50 
€55,00


Huidverbeterende Microneedling behandeling
Tijdens een micro needling-behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen. Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker!

Welke huid heeft baat bij deze behandeling?
Micro needling heeft zeer succesvolle resultaten bij: – (acne)Littekens
– Een door zon beschadigde huid
– Grove poriën en/of grove huidstructuur
– Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd
– Rimpels en fijne lijntjes
– Cellulitis
– striae, ook wel striemen genoemd
– Andere afwijkingen in de huidstructuur.

Hoe wordt een “needling” uitgevoerd?
Voor we met de behandeling starten, wordt de huid grondig gereinigd. Het needling apparaat ziet eruit als een dikke pen met als punt een kleine stamper met enkele naaldjes. Deze stamper, gaat 100-150 x per seconde op en neer. Met deze punt worden er gelijkmatige banen over de huid getrokken zodat ieder plekje huid voorzichtig “geperforeerd” wordt. Hoe diep de naalden de huid binnengaan, varieert van 0,5 mm tot en met 1,5 mm. Uiteraard is deze behandeling wat gevoelig, maar de behandeling is zeer goed uit te houden. In kuurverband zul je merken dat je huid iedere herhaalbehandeling steviger en weerbaarder wordt.

Resultaat en bijwerkingen:
Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan wel een paar maanden duren en vraagt vaak meerdere behandelingen. Collageen verstevigt de huid en elastine maakt de huid soepeler.

Micro Needling kan resulteren in:
– Een meer gladde en frisse huid
– Fijnere poriën
– Minder rimpels en fijne lijntjes
– Verbetering van de huidstructuur
– Vermindering van pigmentvlekken
– Opvulling van (acne)littekens
– Vervlakking van operatie- of traumatische littekens

Na de behandeling ziet de huid er direct rood uit. Dit effect zal maximaal tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. Als de huid na de behandeling wat warm en geprikkeld aanvoelt, kunnen een cool pack en een verzorgende crème of kalmerend serum verlichting geven. Na een intensieve behandeling kunnen enkele kleine ontstekingen, puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, deze zijn niet ernstig en trekken vanzelf weer weg. De huid moet tot enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon door het aanbrengen van zonnebrandcrème met een hoge spf-factor. 
€75,00


Gold Treatment anti aging
De huid ziet eruit alsof ze is aangeraakt met een luxueuze, gouden glans. Een liftende en verstevigend effect, reduceert de vorming van fijne lijntjes en rimpeltjes en geeft de huid een ‘golden’ glow! Het resultaat is na de behandeling onmiddellijk zichtbaar en spectaculair! Voor een weelderige glans & zijdezacht, steviger, stralend, gerevitaliseerde en jonger uitziende huid!

De golden treatment kan resulteren in:
– Verbetering bloedcirculatie
– Bevordering van de doorbloeding
– Verbetering van de huidelasticiteit
– Revitaliserende en verjongende effecten
– Bevordering van de lymfedrainage (afvoer)
– Vergemakkelijkt de verwijdering van toxinen (gifstoffen en afvalstoffen)
– Keren van oxidatie schade, vermindering nadelige oxidatie-effecten op collageenweefsels
– Maakt de huid look and feel gladder en zachter
– Lift de huid
– Helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen
– Natuurlijke huidverjonging
€90,00
(inclusief harsen wenkbrauwen en bovenlip)