Er zijn veel redenen om aandacht aan uw voeten te besteden. Enkele daarvan zijn pijnlijke voeten, zoals eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, uit cosmetisch oogpunt, maar ook omdat u een staand beroep heeft, een danser of sporter bent of u wandelt graag. De belangrijkste reden is misschien dat u uw voeten de professionele zorg geeft die ze verdienen.

Kortom, genoeg redenen om een afspraak te maken met de pedicure.

Wat doet een pedicure precies?

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.


De medisch pedicure is een specialist!

De medisch pedicure is hoger en breder opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Zij is in het bezit van de aantekeningen diabetische- en reumatische voet. Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en antidruk technieken. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet en nagel problemen.

Pedicure tarieven:

(Diabetische / Reumatische) Medisch pedicure behandeling:
±30 min €30,00

(Diabetische / Reumatische) Pedicure deluxe behandeling.
Algehele pedicure behandeling met: voetenbad,voetenscrub,masker en een uitgebreide massage: 
±60 min €50,-

Nagels lakken na behandeling: 
€3,50