Gelaatsbehandeling
Beauté Aromatique:
100% natuurlijke anti-stress behandeling met essentiële oliën en plantenconcentraten. Deze behandeling is een heerlijke schoonheidsreis, die u evenwicht, uitstraling en een intens gevoel van welzijn brengt. De behandeling wordt geheel “op maat” samengesteld. De geselecteerde essentiële oliën voor de drukpunt massage en de plantenconcentraten voor het masker voldoen aan de specifieke behoeften van uw huid.
€46,- 1 ¼ uur

Beauté Lifting:
Met zeecollageen en 3 verjongende effecten: antirimpel, revitaliserend en verstevigend. Met behulp van een kogelstift wordt collageen in gemasseerd om de rimpel diepte te verminderen. Na de revitaliserende massage wordt tot slot een liftend, verstevigend en hermodellerend masker met zeecollageen aangebracht. Na afloop is de huid steviger en beter gehydrateerd. Uw gezicht ziet er zichtbaar jonger uit.
€61,- 1 ¼ uur

Peel & Lift:
Huid vernieuwende behandeling voor een verjongingseffect en een stralende teint. Een behandeling met een peeling van fruitzuren, dat resulteert in een “nieuwere” opperhuid. En een masker met vitamine C dat de huid lift. De huid krijgt een stralende teint, bruine vlekken vervagen, de huid is gladder en soepeler en krijgt haar jeugdige stevigheid terug.
€56,- 1 ¼ uur
Beauté Mini Facial:
Speciaal voor acne huid of voor een korte behandeling. Hierin word u huid goed gereinigd en verzorgt zodat uw huid weer zal stralen!
€35,- ¾ uur

Extra’s:
Lichte make-up na behandeling:
€5,50,-
Hotstones massage van het gelaat:
±10 min: €10,-

Alle behandelingen zijn inclusief:
Reinigen, dieptereiniging, wenkbrauwen modelleren, onzuiverheden verwijderen, decollete- nek – gezichtsmassage, serum, masker en afsluitend een 24 uurs creme.

Dolcer | Hortensialaan 1 | 5582 CL Waalre | T 06 10 33 19 88